FAQJA E KONTAKTIT

Jeni të mirëpritur të na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje, ose dëshironi të merrni më shumë informacion në lidhje me Platformës Qarkon dhe aktivitetet që organizojmë.

Formulari i mesazheve

Për t’u vënë në kontakt me ne, lutemi të plotësoni formularin e mëposhtëm:

Faleminderit për mesazhin tuaj. Mesazhi u mor nga Platforma.
Platforma gjeti një gabim në dërgimin e mesazhit tuaj. Ju lutemi ta dërgoni edhe një herë.

Na ndiqni në rrjetet sociale, ku mund të ndiqni në kohë të shpejtë informacionet e reja të platformës.

Mënyrat e kontaktit

Email

info@qarkon.al

Telefon

1.800.555.0000

Orari i Punës

9:00 – 17:00